SPECIALIST OP HET GEBIED VAN INDUSTRIËLE AUTOMATISERING

Een software engineer met kennis van PLC, SCADA en Commissioning : dat is Arstia in een notendop. Mijn naam is Arjan Steffner . Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse grote detacheringsbureaus, ben ik sinds 2011 als zelfstandige actief in de industriële automatisering.

In welke branche u zich ook bevindt: als het gaat om industriële automatisering is Arstia uw specialist. Als zelfstandig software engineer ben ik flexibel inzetbaar voor PLC-, SCADA- en Commissioning-projecten in binnen- en buitenland. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op projectbasis of op uurbasis. Ook kan ik een proces automatiseringsafdeling tijdelijk ondersteunen op regiebasis.

Kennis van zaken, betrouwbaarheid en een groot aanpassingsvermogen kenmerken mijn werkwijze.
Wilt u weten wat ik als software engineer voor u kan betekenen? Bekijk dan mijn cv of neem direct contact op!

Naast mijn werk als software engineer breng ik graag tijd door met mijn vrouw en dochter. We wonen in Nederasselt, een dorp bij Nijmegen. Mijn grootste hobby is muziek maken en ik ben actief als baritonspeler bij fanfare Wilhelmina in Nederasselt

Techniek is van jongs af aan al een passie van mij. Op de Middelbare Technische School heb ik de opleiding Energietechniek gevolgd. Omdat ik ‘ geen type voor de bouw’  was, ben ik door gaan leren. Zo ben ik Hogere Informatica gaan studeren in ‘s-Hertogenbosch, waar mijn passie voor PLC programmeren ontstond..

In 2011 ben ik begonnen als zelfstandig software engineer met mijn bedrijf Arstia (een samenstelling van Arjan Steffner Industriële Automatisering). Ik ben een energiek en daadkrachtig persoon en hecht waarde aan eerlijkheid. Mijn motto is : “Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg”.

Industriële automatisering is mijn passie. Dankzij diverse opleidingen en projecten heb ik inmiddels zeer veel kennis en ervaring als software engineer. Met name in de branches Food, Machinebouw, Logistiek, Offshore en Farmacie heb ik bij vele projecten als software engineer en/of als in bedrijf steller gewerkt. In 2011 ben ik begonnen als zelfstandig software engineer met mijn bedrijf Arstia (een samenstelling van Arjan Steffner Industriële Automatisering).

Kwaliteiten Arstia

• Industriële en/of logistieke besturing- en informatiesystemen, zoals PLC en SCADA (op senior niveau)
• Meet- en regeltechnieken en systeemintegratie
• Ervaring in binnen- en buitenland
• Opdrachtgevers in o.a. Offshore, Logistiek en Food
• Werkt zowel zelfstandig als in teamverband
• Functioneert goed in verschillende soorten bedrijven en branches
• Bezit het VCA vol certificaat

Neem contact op voor meer informatie of een offerte!

arjan-steffner

Arjan Steffner, Software Engineer

Contact gegevens Arstia:

Maasdijk 15
6612 AT  Nederasselt

Tel: 06-46 11 53 99

Email: info@arstia.nl

kvk: 51520761